Address

Kalyvitis, Orino,

72055 Stavrochori,

Kreta, Griekenland

Follow us

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Reflection
  • Trip Advisor App Icon

Contact

TEL: 0030 2843110739

E-MAIL: info@kalyvitis.com

© 2018 copyright Kalyvitis

EEN PLEKJE OP

ZUIDOOST KRETA

Hier draait alles om de luxe van ruimte, rust en natuur.

Living with nature

Kalyvitis is een idyllisch plekje op Zuidoost Kreta. Het ligt midden tussen de olijfvelden, omringd door bergen met geurende dennenbomen. Je bevindt je hier midden 'in het groen', maar tegelijkertijd slechts 5 min. van de azuurblauwe zee met haar stille strandjes.

Hier op Kalyvitis ben je ver weg van de massa en de korte lontjes maatschappij. Je vindt er complete rust en je beleeft er je vakantie op je eigen manier met de natuur.

EEN KENNISMAKING MET KALYVITIS

  Op Kalyvitis staat je stenen huisje midden in onze olijfgaard, waar onze geiten je van de lekkerste kaasjes voorzien en de kakelende kippen zorgen voor een eitje bij je ontbijt.

Op een steenworp afstand neem je een verfrissende duik in zee of wandel je in authentieke dorpjes of door de prachtigste kloven. Wil je een beter beeld krijgen? Bekijk dan snel de video!

 
EEN BIJZONDERE LOCATIE ERBIJ

  Wij hebben er op Kalyvitis een unieke locatie bij. Het betreft een oud Grieks huis dat we begin 2018 volledig (zelf) gerenoveerd hebben. Het staat beschermd onder een hele grote rots en kijkt uit over een schitterende vallei met vol uitzicht op zee.

Bijzonder!

Uit de natuur

Het concept Kalyvitis bestaat uit veel meer dan de verhuur van de huisjes alleen. Met behulp van onze olijfbomen, wijngaard, geiten, kippen en bijen, die ieder zo hun eigen bijdrage leveren, hebben we onze eigen producten weten te realiseren.

Onze producten

Ons

gastenboek

Marcel en Natascha, Nederland