EEN PLEKJE OP

ZUIDOOST KRETA

Hier draait alles om de luxe van ruimte, rust en natuur.

Living with nature

Kalyvitis is een idyllisch plekje op Zuidoost Kreta. Het ligt midden tussen de olijfvelden, omringd door bergen met geurende dennenbomen. Je bevindt je hier midden 'in het groen', maar tegelijkertijd slechts 5 min. van de azuurblauwe zee met haar stille strandjes.

Hier op Kalyvitis ben je ver weg van de massa en de korte lontjes maatschappij. Je vindt er complete rust en je beleeft er je vakantie op je eigen manier met de natuur.

EEN KENNISMAKING MET KALYVITIS

  Op Kalyvitis staat je stenen huisje midden in onze olijfgaard.

Op een steenworp afstand neem je een verfrissende duik in zee of wandel je in authentieke dorpjes of door de prachtigste kloven.

Wil je een beter beeld krijgen? Bekijk dan snel de video!

Een bijzondere locatie erbij!

  Wij hebben er sinds 2018 op Kalyvitis een unieke locatie bij. Het betreft een oud Grieks huis dat we volledig (zelf) gerenoveerd hebben. Het staat beschermd onder een hele grote rots en kijkt uit over een schitterende vallei met vol uitzicht op zee.

Onze  producten uit de natuur

Het concept Kalyvitis bestaat uit veel meer dan de verhuur van de huisjes alleen. Met behulp van onze olijfbomen, wijngaard, geiten, kippen en bijen, die ieder zo hun bijdrage leveren, weten we onze eigen producten te realiseren.

Ons

gastenboek

Address

Kalyvitis, Orino,

72055 Stavrochori,

Crete, Greece

© 2018 copyright Kalyvitis

Contact

TEL: 0030 6908967343

E-MAIL: info@kalyvitis.com

  • Instagram Social Icon
  • Facebook Reflection
  • Trip Advisor App Icon
Christine en Patrick, Zwitserland