top of page

Onze producten uit de natuur

De producten die van Kalyvitis komen, worden op kleine schaal, maar met grote zorgvuldigheid gemaakt. Onze geitenkaasjes, honing, wijn en olijfolie zijn voor de liefhebbers een waar genoegen om te proeven!

KAASJES VAN
ONZE EIGENWIJZE GEITEN

We hebben op Kalyvitis een paar nieuwsgierige en eigenwijze dames rondlopen. Het zijn onze geiten met wiens melk we onze eigen unieke geitenkaasjes maken. De dames houden van eten, kauwen en herkauwen. Dus iedereen die hen wil voeren, verwelkomen ze in hun stal.

EIEREN VAN
ONZE PITTIGE KIPPEN

Hoewel ze het gezamenlijk erg gezellig hebben en veilig in een hele grote ren vertoeven, houden onze kippen ook graag van een beetje aandacht. Vooral voor groente- en fruitafval komen ze razendsnel naar het hek gespurt. Dus als je een onderonsje wilt en/of eens etensresten overhoudt, weet bij wie je terecht kan!

RODE WIJN VAN
ONZE BIO DRUIVEN
TIJMHONING VAN
ONZE BEZIGE BIJEN

In de maand september oogsten wij onze druiven in de bergen. Deze wijnvelden worden niet bespoten of geïrrigeerd. Alvorens gebruik, laten we de wijn in een eiken vat een aantal maanden rijpen.

De bijen van Kalyvitis maken tijmhoning. Deze honing wordt vervaardigd in het voorjaar/zomer als de tijm volop in bloei staat. We zetten onze bijenkasten rond die tijd op plekken in de bergen waar zich veel tijm bevindt, zodat de bijen volop keus hebben.

En natuurlijk... onze olijfolie

Onze olijfolie komt rechtstreeks van de olijfbomen om ons huis. Het is natuurzuiver en 100% gecontroleerd!

Hoe het oogsten bij ons verloopt, zie je hiernaast.

 

Wij verkopen onze olijfolie rechtstreeks aan liefhebbers in het buitenland. Ben jij ook geïnteresseerd in onze kleine pure productie? Neem dan contact met ons op en schrijf je in voor onze jaarlijkse verkoop.

bottom of page